Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning​

Vinder af "Årets flotteste træterrasse 2017"​

Entreprenør Landin & Heyco til hovedentreprise og totalentreprise

Hos Landin & Heyco Byg & Entreprise har vi specialiseret os i hoved- og totalentreprise i forbindelse med nybyg og ombyg af lejligheder, huse og ejendomme for private og erhverv i Helsingør, Humlebæk, Hørsholm og resten af Nordsjælland. 

Vi står for alt omkring byggeriet, så du slipper for at skulle holde styr på alle håndværkerne, der er en del af byggeprojektet. Vi er naturligvis kvalitetsbevidste, så vi kan sikre, at vores kunder får det bedste resultat ud af deres nybyg eller renovering.

Hvad laver en entreprenør?

En entreprenør vil i forbindelse med en hoved- eller totalentreprise stå for at tilrettelægge arbejdet og samarbejdet mellem de forskellige faggrupper. Med andre ord sikrer vi dig, at du kommer godt i mål med projektet, uden at du selv skal bekymre dig om koordinering af projektets tilknyttede fagmænd. Vi har mange års erfaring med entreprenørarbejde i forbindelse med forskellige projekter, og du kan derfor vide dig sikker på, at du med os som samarbejdspartner ved dit byggeri, ender ud med det ønskede resultat.​

​Vi lægger vægt på en god rådgivning, før vi påtager os opgaven. Vi har med andre ord dig i centrum, fordi vi lytter og samler på glade og tilfredse kunder.

​Vores største styrke er ihærdighed og pålidelighed, fordi vi når de projekter, der skal nås. Vi overholder vores aftaler, og vi har altid tid til at tale med kunderne om deres ønsker og behov.

Kontakt os for at høre mere om totalentreprise og hovedentreprise

Du er velkommen til at kontakte os hos Landin & Heyco Byg & Entreprise, hvis du vil vide mere om hoved- eller totalentreprise. 

Du kan ringe til vores entreprenørfirma på telefon 70 23 11 44, men du kan også skrive til kontakt@loghbyg.dk, for et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Egeskovvej 22, Port 4A

3490 Kvistgård

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket