Vi kan stå for både hovedentreprise og totalentreprise

Hos Landin & Heyco Byg & Entreprise har vi specialiseret os i hovedentreprise såvel som totalentreprise i forbindelse med nybyg og ombygning af lejligheder, huse og ejendomme for private og erhverv i hele Nordsjælland.

Vi står for alt ved byggeriet, så du slipper for at skulle holde styr på alle håndværkerne, der er en del af projektet. Vi er naturligvis kvalitetsbevidste, så vi kan sikre, at du får det bedste resultat ud af dit nybyg eller din renovering.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan kan vi hjælpe dig

En hovedentreprise eller totalentreprise kræver som regel arkitekttegninger af det pågældende projekt. Vi anbefaler derfor, at du starter med at kontakte en arkitekt og en rådgiver, der kan hjælpe dig med udarbejdelsen af disse tegninger.

Herefter vil vi overtage projektet og føre dine drømme ud i virkeligheden. Som entreprenør står vi for at tilrettelægge arbejdet og samarbejdet mellem de forskellige faggrupper, ligesom vi også udfører selve tømrerarbejdet. 

Det betyder, at vi sikrer dig, at projektet kommer godt i mål, uden du selv skal bekymre dig om koordinering af projektets tilknyttede fagmænd.

Professionel entreprenør rådgivning

Vi har mange års erfaring med entreprenørarbejde i forbindelse med forskellige projekter, og du kan derfor vide dig sikker på, at du med os som samarbejdspartner ved dit byggeri ender ud med det ønskede resultat.

Vi lægger vægt på en god kommunikation og grundig rådgivning, før vi påtager os opgaven som entreprenør. Vi har med andre ord dig i centrum. Vores største styrke er ihærdighed og pålidelighed, fordi vi når de projekter, der skal nås. Vi overholder vores aftaler, og vi har altid tid til at tale med hver enkelt kunde om deres individuelle ønsker og behov.

Få et tilbud på totalentreprise eller hovedentreprise

Du er velkommen til at kontakte os hos Landin & Heyco Byg & Entreprise, hvis du har brug for yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med din hovedentreprise eller totalentreprise. Har du en konkret opgave, udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi har base i Kvistgård – ikke langt fra Helsingør, Humlebæk og Hørsholm i Nordsjælland.

Du kan ringe til os på telefon 70 23 11 44, men du kan også skrive til kontakt@loghbyg.dk for at høre mere.

​Se billeder af vores arbejde

Det siger kunderne om os

Ventilation af loft

Da vi igen havde brug for hjælp til tømreropgave var det vores førstevalg at kontakte Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS, da de tidligere har udført opgaver for os til stor tilfredsstillelse. Endnu engang kørte processen perfekt fra start til slut. Aftaler overholdes og dygtige, smilende håndværkere leverer et flot resultat. Kan virkelig anbefale dem. Mvh Mia Herning.

Mia

Nyt tag

Vi har fået udskiftet et gammelt skiffer-eternit tag til et flot stål tag. Landin og Heyco har været super professionelle i hele processen; lige fra tilbudsgivning til selve udførelsen. Vi er blevet invloveret og spurgt til råds igennem projektet, og de håndværkere, der hver dag kom, i både sne og regn, var super søde og service minded. Vil kan til en hver tid anbefale Landin og Heyco.

Lise

Indvendige døre

Vi har fået udskiftet 9 indvendige døre med massive fyldningsdøre fra Swedoor. Projektet har kørt fint, lige fra første kontakt til dørene var monteret. Tilbudsfasen har kørt fint, bla fordi tømrermester har været god til at vende hurtigt tilbage med svar på spørgsmål. Tømrerne som udførte arbejdet kom til aftalt tid, var omhyggelige med arbejdet, venlige og lydhøre overfor vores ønsker - og ryddede pænt op efter endt arbejde.

Dorte

Vil du læse flere anmeldelser eller ønsker du et gratis tilbud?

Følg Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
​på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se jobopslag.

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Egeskovvej 21A

3490 Kvistgård

CVR: 37497991

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket