Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning​

Vinder af "Årets flotteste træterrasse 2017"​

Opbygning af træterrasse efter dine ønsker

Går du med overvejelser om at få en ny terrasse? Hos Landin & Heyco Byg & Entreprise har vi gennem årene konstrueret adskillige små og store terrasser samt altaner for vores kunder. 

Vi mener, at det er yderst vigtigt, at designet af terrassen sker i samarbejde med kunden, da kunden er den der bedst ved, i forhold til hvad terrassen skal benyttes til. Vi er af den grund lydhør over for dine idéer og ønsker, så vi kan imødekomme dine specifikke behov, når vi skal stå for opbygning af træterrasse hos dig i Hørsholm, Humlebæk, Helsingør eller resten af Nordsjælland.

En terrasse præcis som du vil have den

Der er nogle beslutninger, der skal tages når en terrasse skal anlægges. Tanker angående ny terrasse inkluderer:

  • Størrelsen på terrassen
  • Valg af materiale
  • Om terrassen skal være overdækket
  • Farver af materialerne​.

​Disse valg kan bl.a. have stor betydning for vedligeholdelsen af terrassen og en potentiel senere udvidelse af terrassen. Sorte fliser vil eksempelvis blive meget varme i solen, hvilket ikke altid er det mest hensigtsmæssige, derudover vil en overdækket terrasse kunne benyttes mere i det danske vejr end en terrasse, der ikke er overdækket.

Landin & Heyco Byg & Entreprise tilbyder opbygning af træterrasse og andre terrasser, og vi tror på, at vi kan spare tid og penge, ved at fundere terrassen med et skruefundament, når vi bygger terrasser​. Det har vi skrevet en artikel om​, som du kan læse mere om her.

Få et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse

Har du spørgsmål til vores arbejde med terrasser, eller vil du gerne modtage et gratis tilbud på træterrasse-opbygning med en skarp pris, kan du kontakte os på telefon ​​70 23 11 44 eller sende en e-mail til kontakt@loghbyg.dk. ​​​​​​

Årets flotteste træterrasse ligger i Hørsholm Kommune

​Landin & Heyco Byg & Entreprise fra Kvistgård har netop vundet en fornem pris. En træterrasse hos en boligejer i Hørsholm Kommune er blevet kåret til årets flotteste i 2017 af brugerne på Håndværker.dk.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Egeskovvej 22, Port 4A

3490 Kvistgård

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket