Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning​

Vinder af "Årets flotteste træterrasse 2017"​

Udskiftning af vinduer og døre efter dine ønsker

Er det på tide med en udskiftning af vinduer, døre eller ruder, eller skal der isættes helt nye vinduer i dit hus, sommerhus eller lignende, er vi din hjælp til professionel isætning eller udskiftning af døre, vinduer og ruder.

Hos ​Landin & Heyco Byg & Entreprise står vi til rådighed for private og erhverv i og omkring Helsingør, Hørsholm og Humlebæk i Nordsjælland, så hvis du søger en professionel og effektiv udskiftning af vinduer og døre, så bør du ikke tøve med at kontakte os.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Prisen forbundet med udskiftning og montering af vinduer og døre vil i høj grad afhænge af opgavens omfang, samt dine ønsker til materiale og fabrikat. Der er mange gode grunde til at få foretaget en udskiftning af døre eller vinduer især set fra økonomiske og miljømæssige perspektiver. Dårligt isolerede vinduer er dyre på længere sigt, og du kan derfor reducere din varmeregning betydeligt ved udskiftning af vinduer og døre af ældre dato.

Overordnet er der tre materialer til nye døre og nye vinduer, du kan vælge mellem:

  • Træ/alu
  • Træ
  • Mahogni

Det er blandt andet kravene til vedligeholdelse og byggestil, der kan gøre det svært at finde frem til det rette produkt. Her kommer vores mange års erfaring til gode, da vi kan vejlede dig til at træffe det rette valg for dit hus.​

​Kontakt os vedrørende udskiftning af døre og vinduer

Har du spørgsmål til udskiftning og montering af døre og vinduer kan du kontakte os på telefon ​​70 23 11 44 eller sende en e-mail kontakt@loghbyg.dk. I den forbindelse vil vi også have mulighed for at udarbejde et uforpligtende tilbud på dør- og vinduesudskiftning hos dig.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Egeskovvej 22, Port 4A

3490 Kvistgård

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket