Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning​

Vinder af "Årets flotteste træterrasse 2017"​

Landin & Heyco Byg & Entreprise 

​Vi bygger på fremtiden

​Landin & Heyco Byg & Entreprise er ejet af Thomas Landin & Alexander Hey. Vi startede sammen tilbage i 2012, efter vi havde været i Australien som tømrere, hvor vi fik udvidet vores kompetencer indenfor privat-byg såvel som stor- byggerier.

Vi er begge tømremestre med mange års solid erfaring indenfor branchen og har et stærkt fokus på kvalitet og gør en dyd ud af at levere 100 % til den fastlagte tid og pris.

Når du vælger Landin & Heyco Byg & Entreprise som dit byggefirma, kan du føle dig sikker på at du får, hvad du er blevet lovet. At være tømrer er ikke bare ’endnu’ et håndværker fag, det er fokus på omsorg og passion for materialer, holdbarhed og bæredygtighed.

Vores tillid imellem kunde og leverandør er alfa og omega og dette sikrer at vi altid kan stå 100 % inde for vores produkt og service.​​

Vi støtter

Hos Landin & Heyco Byg & Entreprise går vi meget op i at være socialt ansvarlige, og vi bestræber os på at give tilbage til samfundet, hvor vi kan. I den forbindelse har vi blandt andet doneret arbejdstimer til Ronald McDonald Hus, hvor familien kan være samlet, mens deres alvorligt syge barn er indlagt på Rigshospitalet. I Ronald McDonald Hus hjalp vi med at reparere deres spiseborde med en kærlig tømrer hånd og en del beslag.

Vi ser frem til fortsætte samarbejdet i fremtiden.​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Egeskovvej 22, Port 4A

3490 Kvistgård

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket