​Historien bag Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Landin & Heyco Byg & Entreprise er ejet af Thomas Landin & Alexander Hey. Vores samarbejde startede tilbage i 2012, og vi er stolte af, at vi i 2019 blev kåret som Årets Tagdækker.

Når du vælger Landin & Heyco Byg & Entreprise som din samarbejdspartner, kan du føle dig sikker på, at du får, hvad du er blevet lovet. Vi har stort fokus på kvalitet, og vi gør en dyd ud af at levere 100 % til den fastlagte tid og pris.​

Vi er begge tømrermestre med mange års solid erfaring i branchen, hvilket betyder, at vi kan varetage alle former for tømrerarbejde for vores kunder. At være tømrer er ikke bare ’endnu’ et håndværkerfag for os – det er omsorg og passion for materialer med holdbarhed og bæredygtighed som højeste prioritet.

Tilliden mellem kunde og leverandør er alfa og omega, og derfor tøver vi ikke med at sige, at vi altid kan stå inde for vores produkter og service.​

Vi bidrager til den gode sag

Hos Landin & Heyco Byg & Entreprise går vi meget op i at være socialt ansvarlige, og vi bestræber os på at give tilbage til samfundet, hvor vi kan. 

I den forbindelse har vi blandt andet doneret arbejdstimer til Ronald McDonald Hus, hvor familien kan være samlet, mens deres alvorligt syge barn er indlagt på Rigshospitalet. I Ronald McDonald Hus hjalp vi med at reparere deres spiseborde med en kærlig tømrerhånd og en del beslag. Vi ser frem til fortsætte samarbejdet i fremtiden.

Derudover støtter vi også Dyreværnet, hvorigennem vi hjælper dyr til at få et trygt nyt liv. 

Det siger kunderne om os

Ventilation af loft

Da vi igen havde brug for hjælp til tømreropgave var det vores førstevalg at kontakte Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS, da de tidligere har udført opgaver for os til stor tilfredsstillelse. Endnu engang kørte processen perfekt fra start til slut. Aftaler overholdes og dygtige, smilende håndværkere leverer et flot resultat. Kan virkelig anbefale dem. Mvh Mia Herning.

Mia

Nyt tag

Vi har fået udskiftet et gammelt skiffer-eternit tag til et flot stål tag. Landin og Heyco har været super professionelle i hele processen; lige fra tilbudsgivning til selve udførelsen. Vi er blevet invloveret og spurgt til råds igennem projektet, og de håndværkere, der hver dag kom, i både sne og regn, var super søde og service minded. Vil kan til en hver tid anbefale Landin og Heyco.

Lise

Indvendige døre

Vi har fået udskiftet 9 indvendige døre med massive fyldningsdøre fra Swedoor. Projektet har kørt fint, lige fra første kontakt til dørene var monteret. Tilbudsfasen har kørt fint, bla fordi tømrermester har været god til at vende hurtigt tilbage med svar på spørgsmål. Tømrerne som udførte arbejdet kom til aftalt tid, var omhyggelige med arbejdet, venlige og lydhøre overfor vores ønsker - og ryddede pænt op efter endt arbejde.

Dorte

Vil du læse flere anmeldelser eller ønsker du et gratis tilbud?

Følg Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
​på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se jobopslag

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Kontakt din lokale tømrermester i dag

Har du tømrerarbejde, som du ønsker professionelt udført? Så tøv ikke med at kontakte vores tømrerfirma allerede i dag. Vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og vi kommer også gerne ud og kigger på din opgave, inden vi udarbejder et fordelagtigt tilbud.

Ring til os på telefon 70 23 11 44 eller send en mail til kontakt@loghbyg.dk, og så vil vores tømrermester vende tilbage til dig inden længe.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Egeskovvej 21A

3490 Kvistgård

CVR: 37497991

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket