Hegn

Hvis du ønsker at afgrænse din grund og skærme din have mod nysgerrige blikke, er et hegn en god idé. Du får ganske enkelt mere privatliv med et stabilt og stærkt hegn, der omslutter din grund eller have.

​Landin & Heyco Byg & Entreprise har vi erfaring med alle former for hegn i Holte, Birkerød & Nærum. Vi kommer gerne ud til dig og måler op, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type hegn der vil egne sig godt til din grund, står vi klar til at rådgive dig. Du skal overveje, hvor tæt og stabilt hegnet skal være.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder alle former for hegn​

  • Raftehegn
  • Lamelhegn
  • Havehegn
  • Metalhegn
  • Trådhegn
  • Lægtehegn​

Fordele ved metalhegn

Du skal også tænke på, at et hegn af træ kræver mere vedligeholdelse end et metalhegn. Det kan også være praktisk at få en låge i hegnet, så du og dine børn ikke skal gennem huset, hver gang I skal ud eller ind i haven.​

Vi lægger stor vægt på, at dit hegn opmåles og opsættes korrekt og til tiden. Hos os kan du være sikker på at få hegn af høj kvalitet, både når det gælder materialer og service. Vi går ikke på kompromis, når det handler om at levere den bedste løsning til tiden og til en fornuftig pris.

Kontakt os omkring opsætning af hegn

Har du spørgsmål til opsætning af hegn kan du kontakte os på telefon ​​

70 23 11 44 eller sende en e-mail kontakt@loghbyg.dk.​​

Det siger kunderne om os

Ventilation af loft

Da vi igen havde brug for hjælp til tømreropgave var det vores førstevalg at kontakte Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS, da de tidligere har udført opgaver for os til stor tilfredsstillelse. Endnu engang kørte processen perfekt fra start til slut. Aftaler overholdes og dygtige, smilende håndværkere leverer et flot resultat. Kan virkelig anbefale dem. Mvh Mia Herning.

Mia

Nyt tag

Vi har fået udskiftet et gammelt skiffer-eternit tag til et flot stål tag. Landin og Heyco har været super professionelle i hele processen; lige fra tilbudsgivning til selve udførelsen. Vi er blevet invloveret og spurgt til råds igennem projektet, og de håndværkere, der hver dag kom, i både sne og regn, var super søde og service minded. Vil kan til en hver tid anbefale Landin og Heyco.

Lise

Indvendige døre

Vi har fået udskiftet 9 indvendige døre med massive fyldningsdøre fra Swedoor. Projektet har kørt fint, lige fra første kontakt til dørene var monteret. Tilbudsfasen har kørt fint, bla fordi tømrermester har været god til at vende hurtigt tilbage med svar på spørgsmål. Tømrerne som udførte arbejdet kom til aftalt tid, var omhyggelige med arbejdet, venlige og lydhøre overfor vores ønsker - og ryddede pænt op efter endt arbejde.

Dorte

Vil du læse flere anmeldelser eller ønsker du et gratis tilbud?

Følg Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
​på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se jobopslag.

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Egeskovvej 21A

3490 Kvistgård

CVR: 37497991

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket