Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Nyt tag og tagrenovering med kvaliteten i fokus

Landin & Heyco Byg & Entreprise har mange års erfaring inden for tagkonstruktioner og renoveringer. Vi kan derfor tilbyde dig den bedste rådgivning inden for de mange forskellige tagløsninger. 

Vi tilbyder renovering af tag og lægger nyt tag på alt fra villaer og parcelhuse til sommerhuse og erhvervsejendomme for private og erhverv i Helsingør, Humlebæk, Hørsholm og Nordsjælland, og du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker en professionel renovering af dit tag.

​Vi er blevet kåret som Årets tagdækker 2019. 

Undgå dyre udgifter - Få et nyt tag

Selv mindre utætheder kan med tiden udvikle sig til større problemer, så du ender med at betale dyrt for ikke at have taget vare på problemet med det samme. Vores erfaring inden for tagkonstruktioner har givet os et bredt kendskab til de mest moderne teknikker. Vi kan hurtigt og professionelt vurdere, om dit tag udelukkende skal have en mindre reparation, eller om en større tagudskiftning er påkrævet.

Hvad koster et nyt tag?

​At lægge nyt tag på dit hus er et større projekt, og du skal træffe en række valg med hensyn til materialer, pris, holdbarhed og udseende. I forbindelse med en tagrenovering eller tagudskiftning, har du mulighed for at udvide dit boligareal, isætte ovenlysvinduer, forbedre dit lofts isolering og meget andet. 

Vi rådgiver dig, inden du tager en beslutning og gør det trygt og overskueligt for dig at få nyt tag på din ejendom.

​Prisen for et nyt tag vil derfor afhænge af hvilke ønsker og behov du har, samt størrelsen af opgaven. Uanset opgavetype og -størrelse kan du dog forvente, at du hos Landin & Heyco Byg & Entreprise bliver mødt med yderst fordelagtige priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på et nyt tag eller en tagrenovering. Ved totalentreprise på tagløsninger bør det derudover nævnes at prisen inkluderer stillads og lift, og hvad der ellers måtte være brug for i den givne situation.

Kontakt os vedrørende tagrenovering og tagudskiftning

Har du tvivlsspørgsmål til tagudskiftning kan du altid kontakte os. Vi har flere års erfaring med al slags tagarbejde, og kan derfor bistå dig med kompetent rådgivning og vejledning, så vi sammen sikrer os, at du i sidste ende får den mest optimale tagløsning, uanset om der er tale om et tag med tagpap, eternit, tegl eller noget helt fjerde. 

Ring til os på telefon 70 23 11 44 eller send en e-mail til kontakt@loghbyg.dk.​​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Piletoften 12,

3070 Snekkersten

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket