Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning​

Vinder af "Årets flotteste træterrasse 2017"​

Nyt tag og tagrenovering med kvaliteten i fokus​

Skal du have lavet en renovering af tag, eller leder du efter nogen, som kan foretage en total tagudskiftning? Så er du på rette vej. 

Landin & Heyco Byg & Entreprise har mange års erfaring indenfor tagkonstruktioner og tagrenovering. Vi kan derfor tilbyde dig den bedste rådgivning indenfor de mange forskellige tagløsninger.

Vi tilbyder renovering af tag og lægger nyt tag på alt fra villaer og parcelhuse til sommerhuse og erhvervsejendomme for private og erhverv i Helsingør, Humlebæk, Hørsholm og Nordsjælland. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker professionel hjælp til renovering af tag eller tagudskiftning.

Vi er blevet kåret som Årets tagdækker 2019.

Undgå dyre udgifter - Få foretaget en tagudskiftning eller en renovering af tag

Selv mindre utætheder kan med tiden udvikle sig til større problemer, som du kan ende med at betale dyrt for, hvis du ikke får taget hånd om problemet med det samme. Vores erfaring indenfor tagkonstruktioner har givet os et bredt kendskab til de mest moderne teknikker. Vi kan derfor hurtigt og professionelt vurdere, om løsningen er en mindre tagrenovering, eller om en større tagudskiftning er påkrævet.

Hvad koster et nyt tag?

At lægge nyt tag på dit hus er et større projekt, og du skal træffe en række valg med hensyn til materialer, pris, holdbarhed og udseende. I forbindelse med en tagrenovering eller tagudskiftning, har du mulighed for at udvide dit boligareal, sætte nye ovenlysvinduer i, forbedre dit lofts isolering og meget andet.

Vi rådgiver dig, inden du tager en beslutning og gør det trygt og overskueligt for dig at få nyt tag på din ejendom.

Prisen for et nyt tag vil derfor afhænge af, hvilke ønsker og behov du har samt af størrelsen på opgaven. Uanset opgavetype og -størrelse kan du dog forvente, at du hos Landin & Heyco Byg & Entreprise bliver mødt med yderst fordelagtige priser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en konkurrencedygtig pris på et nyt tag eller en tagrenovering.​

Ved totalentreprise på tagløsninger bør det derudover nævnes, at prisen inkluderer stillads og lift, og hvad der ellers måtte være brug for i den givne situation.

Har du spørgsmål vedr. renovering af tag eller tagudskiftning?

Sidder du med tvivlsspørgsmål til tagudskiftning kan du altid kontakte os. Vi har flere års erfaring med al slags tagarbejde og kan derfor bistå dig med kompetent rådgivning og vejledning, så vi sammen sikrer os, at du i sidste ende får den mest optimale tagløsning, uanset om der er tale om et tegltag eller et tag med f.eks. tagpap, eternit eller noget helt fjerde.

Kontakt os for et godt tilbud på tagrenovering eller nyt tag

Kunne du tænke dig at få et godt tilbud på en tagrenovation eller en total udskiftning af tag? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 23 11 44 eller sende en e-mail til kontakt@loghbyg.dk.

Vi ser frem til at stå for din lægning af nyt tag eller renovering af tag.​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Egeskovvej 22, Port 4A

3490 Kvistgård

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket