Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning​

Vinder af "Årets flotteste træterrasse 2017"​

Tilbygning til hus: Få en ny første-sal​

Er familien ved at vokse ud af huset? Har du brug for en tilbygning til hus, eller kunne du tænke dig en ny første-sal? 

Hos Landin & Heyco Byg & Entreprise kan vi hjælpe dig med enhver tilbygning til hus – også tilbygning af første-sal. Vi leverer, uanset tilbygningens størrelse, altid professionel rådgivning og solidt håndværk.

Med en tilbygning til hus kan vi sikre dig nye, inspirerende og flotte rammer, som passer til dit aktuelle behov. Vi hjælper typisk med tilbygning til hus hos private og erhverv i Helsingør, Humlebæk, Hørsholm samt i resten af Nordsjælland.

Få flere kvadratmeter med en tilbygning af første-sal

En ombygning af hus eller en tilbygning til hus er en oplagt mulighed, hvis familien mangler plads. En ombygning eller tilbygning af første-sal kan f.eks. hjælpe med at få dækket dit behov for nogle ekstra kvadratmeter eller nye behov, der kan opstå igennem livet, når man f.eks. får børn, eller børnene flytter hjemmefra.

Landin & Heyco Byg & Entreprise leverer fuld entreprise, hvor vi leder byggeprocessen fra start til slut. Vi sørger ligeledes for at skaffe de nødvendige tilladelser til byggeriet. 

I tæt samarbejde med vores kunder skaber vi sammen den perfekte løsning til en tilbygning til hus eller ny første-sal.

Samarbejdspartnere ved tilbygning til hus

Udover den service vi tilbyder ift. Tilbygning til hus, har vi yderligere mange stabile samarbejdspartnere som f.eks. VVS-mænd, elektrikere, murere, kloakmestre, malere osv. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en totalentreprise på alle typer af tilbygning til hus samt ombygninger. Hos Landin & Heyco Byg & Entreprise sætter vi en ære i at færdiggøre vores opgaver til den aftalte tid, og vi sørger altid for at levere 100% kvalitetsarbejde, som vi kan stå inde for.​

Indhent et tilbud på en tilbygning af første-sal eller anden tilbygning til hus

Har du spørgsmål vedrørende tilbygning af ny første-sal eller går du med tanker som: Hvad koster en tilbygning til et hus? Så kontakt os med det samme. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål og tanker, du måtte sidde med, og vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig med en yderst konkurrencedygtig pris på tilbygning af første-sal eller andet, hvis du ønsker det.

Vi kan kontaktes på telefon 70 23 11 44 eller e-mail kontakt@loghbyg.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med en tilbygning til hus, hvad end det gælder en ny første-sal, en ny udestue eller noget helt tredje.​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Egeskovvej 22, Port 4A

3490 Kvistgård

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket