Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Tilbygning til hus udføres på professionel vis

​Er familien ved at vokse ud af huset? Er der ikke længere nok køkkenplads, eller er der bare et grundlæggende behov for noget nyt? Så kan en tilbygning være løsningen. Uanset tilbygningens størrelse leverer vi hos Landin & Heyco Byg & Entreprise professionel rådgivning og solidt håndværk. 

Vi sikrer dig nye, inspirerende og flotte rammer, som passer til dit aktuelle behov. Vi bygger typisk hos private og erhverv i Helsingør, Humlebæk, Hørsholm og resten af Nordsjælland.

Få flere kvadratmeter med en tilbygning til hus

Ombygning og tilbygning til hus er en oplagt mulighed for at få dækket dit behov for nogle ekstra kvadratmeter, eller blot for at få dækket de nye behov, der kan opstå igennem livet, når man for eksempel får børn, eller børnene flytter hjemmefra. 

Landin & Heyco Byg & Entreprise leverer fuld entreprise, hvor vi kan lede byggeprocessen fra start til slut. Vi sørger ligeledes for at skaffe de nødvendige tilladelser til byggeriet. I tæt samarbejde med vores kunder skaber vi sammen den perfekte løsning.

Samarbejdspartnere ved tilbygning og ombygning af hus

Vi har yderligere mange stabile samarbejdspartnere inden for VVS, elektriker, murer, kloak, maler m.fl. Vi kan derfor tilbyde vores kunder en totalentreprise på alle typer ombygninger og tilbygning til hus. Landin & Heyco Byg & Entreprise sætter en ære i at færdiggøre vores opgaver til den aftalte tid. Vi sørger for altid at levere 100 % kvalitetsarbejde, som vi kan stå inde for.

Indhent et gratis tilbud på en til- eller ombygning

​Har du spørgsmål vedrørende ombygning, går du med tanken: ”hvad koster en tilbygning til et hus?”, eller ønsker du blot at modtage et uforpligtende tilbud med en yderst konkurrencedygtig pris på dit byggeprojekt, kan du kontakte os på telefon ​​70 23 11 44 eller sende en e-mail kontakt@loghbyg.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Piletoften 12,

3070 Snekkersten

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket