Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning​

Vinder af "Årets flotteste træterrasse 2017"​

​​Hegn​

​Hvis du ønsker at afgrænse din grund og skærme din have mod nysgerrige blikke, er et hegn en god idé. Du får ganske enkelt mere privatliv med et stabilt og stærkt hegn, der omslutter din grund eller have.

Landin & Heyco Byg & Entreprise har vi erfaring med alle former for hegn i Holte, Birkerød & Nærum. Vi kommer gerne ud til dig og måler op, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type hegn der vil egne sig godt til din grund, står vi klar til at rådgive dig. Du skal overveje, hvor tæt og stabilt hegnet skal være.

​Vi tilbyder alle former for hegn

  • Raftehegn
  • Lamelhegn
  • Havehegn
  • Metalhegn
  • Trådhegn
  • Lægtehegn​

​Fordele ved metalhegn

Du skal også tænke på, at et hegn af træ kræver mere vedligeholdelse end et metalhegn. Det kan også være praktisk at få en låge i hegnet, så du og dine børn ikke skal gennem huset, hver gang I skal ud eller ind i haven.​

Vi lægger stor vægt på, at dit hegn opmåles og opsættes korrekt og til tiden. Hos os kan du være sikker på at få hegn af høj kvalitet, både når det gælder materialer og service. Vi går ikke på kompromis, når det handler om at levere den bedste løsning til tiden og til en fornuftig pris.

Kontakt os omkring opsætning af hegn

Har du spørgsmål til opsætning af hegn kan du kontakte os på telefon ​​70 23 11 44 eller sende en e-mail kontakt@loghbyg.dk.​​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Egeskovvej 22, Port 4A

3490 Kvistgård

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket