Nyt gulv? Din gulvlægger står klar til at hjælpe!​

Som gulvlægger har Landin & Heyco Byg & Entreprise mange års erfaring i branchen og vi kan derfor ikke blot lægge et flot nyt gulv, vi kan også hjælpe dig med at finde en løsning, der både matcher dine behov og ønsker – og som også overholder dit budget.​

​​

Vi tilbyder gulvlægning for private kunder og erhverv i Helsingør, Hørsholm, Humlebæk og resten af Nordsjælland og hvis du er i tvivl om, hvilken type nyt gulv der passer bedst til din bolig, så er vores gulvlægger altid klar med rådgivning ift. valg af materialer m.v.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Værd at vide, hvis du ønsker et trægulv

Når du vælger et trægulv, er det afgørende, at du vælger ud fra, hvor og hvordan gulvet skal bruges. De forskellige træsorter har nemlig forskellig slidstyrke og stiller forskellige krav til vedligeholdelse.​

​Der er mange muligheder, når du skal skifte gulv. Derfor bør du, inden du får lagt et nyt trægulv, overveje elementer såsom gulvvarme, vedligeholdelse og rengøring af gulvet samt akustik. Der findes mange typer trægulvløsninger, herunder:

  • Lamelparket
  • Sildebensparket
  • Skibsgulv (med fuger mellem brædderne)
  • Parketgulv

Hvis du ønsker professionel rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud på gulvlægning

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud med en skarp pris på gulvlægning af et nyt gulv hos dig, eller vil du i første omgang blot høre mere om hvad vi kan tilbyde? Som erfaren gulvlægger står vi selvfølgelig klar med råd og vejledning, så du får de bedst mulige forudsætninger for at vælge det helt rigtige gulv.​​

​Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon ​​70 23 11 44 eller sende en e-mail til kontakt@loghbyg.dk, ​og så vil vi inden længe vende tilbage til dig med svar. Vi ser frem til at høre fra dig.

Det siger kunderne om os

Ventilation af loft

Da vi igen havde brug for hjælp til tømreropgave var det vores førstevalg at kontakte Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS, da de tidligere har udført opgaver for os til stor tilfredsstillelse. Endnu engang kørte processen perfekt fra start til slut. Aftaler overholdes og dygtige, smilende håndværkere leverer et flot resultat. Kan virkelig anbefale dem. Mvh Mia Herning.

Mia

Nyt tag

Vi har fået udskiftet et gammelt skiffer-eternit tag til et flot stål tag. Landin og Heyco har været super professionelle i hele processen; lige fra tilbudsgivning til selve udførelsen. Vi er blevet invloveret og spurgt til råds igennem projektet, og de håndværkere, der hver dag kom, i både sne og regn, var super søde og service minded. Vil kan til en hver tid anbefale Landin og Heyco.

Lise

Indvendige døre

Vi har fået udskiftet 9 indvendige døre med massive fyldningsdøre fra Swedoor. Projektet har kørt fint, lige fra første kontakt til dørene var monteret. Tilbudsfasen har kørt fint, bla fordi tømrermester har været god til at vende hurtigt tilbage med svar på spørgsmål. Tømrerne som udførte arbejdet kom til aftalt tid, var omhyggelige med arbejdet, venlige og lydhøre overfor vores ønsker - og ryddede pænt op efter endt arbejde.

Dorte

Vil du læse flere anmeldelser eller ønsker du et gratis tilbud?

Følg Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
​på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se jobopslag.

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Egeskovvej 21A

3490 Kvistgård

CVR: 37497991

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket