Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning​

Vinder af "Årets flotteste træterrasse 2017"​

Gulvlægning tilbydes med mange års erfaring

Trænger dit hjem, din butik eller andre lokaler til nyt gulv, hjælper Landin & Heyco Byg & Entreprise dig gerne med at finde den løsning, som opfylder dine behov og forventninger med vores gulvlægning. 

Vi står som gulvlægger til rådighed i og omkring Humblebæk, Hørsholm, Helsingør og resten af Nordsjælland. Her har vi gennem en lang årrække hjulpet kunder med forskelligt gulvarbejde, og lægning af nyt gulv er en af vores spidskompetencer.

Mulighederne er mange

Der er mange muligheder, når du skal skifte gulv. Eksempelvis bør du, inden du får lagt et nyt trægulv, overveje elementer såsom gulvvarme, vedligeholdelse og rengøring af gulvet samt akustik. Der findes mange typer trægulvløsninger, herunder:

  • Lamelparket
  • Sildebensparket
  • Skibsgulv (et gulv med fuger imellem brædderne)
  • Parketgulv

Landin & Heyco Byg & Entreprise har helt styr på de mange forbehold, som man bør tage ved gulvlægning. Når du vælger et trægulv, er det afgørende, at du vælger ud fra, hvor og hvordan gulvet skal bruges. De forskellige træsorter har nemlig forskellig slidstyrke og stiller forskellige krav til vedligeholdelse.

Få et uforpligtende tilbud på gulvlægning

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud med en skarp pris på lægning af et nyt gulv hos dig, eller vil du i første omgang blot høre mere om hvad vi kan tilbyde? Som erfaren gulvlægger står vi selvfølgelig klar med råd og vejledning, så du får de bedst mulige forudsætninger for at vælge det helt rigtige gulv.

​Har du tvivlsspørgsmål til overstående, kan du kontakte os påtelefon ​​70 23 11 44 eller sende en e-mail kontakt@loghbyg.dk, ​og så vil vi inden længe vende tilbage til dig med svar på eventuelle spørgsmål du måtte have.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Egeskovvej 22, Port 4A

3490 Kvistgård

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket