Opsætning af gipsvæg og andet gipsarbejde udføres

Ved Landin & Heyco Byg & Entreprise er vi din foretrukne hjælp, når det kommer til arbejde med gips i Helsingør, Hørsholm, Humlebæk og Nordsjælland. Vi har mange års erfaring inden for gipsarbejde, herunder bl.a. opsætning af gipsvæg og gipsloft, og vi går altid meget op i kvalitet og at levere vores arbejde til den rette tid og den rette pris.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Professionelt arbejde i gips

​Som udgangspunkt laver vi alle former for arbejde med gips. Vi er specielt eksperter i at lave vægge, lofter, rørkasser og skørter i gips. Arbejde med gips er en af vores kernekompetencer, og vi går meget op i, at vores arbejde er smukt og veludført med den bedste finish. Vores store erfaring med gips samt vores valg af markedets bedste materialer indenfor gips, er din garanti for at få et resultat af den højeste kvalitet.​

For os er kunden altid i centrum, og vi ved godt, hvor generende det kan være at have håndværkere til at arbejde i hjemmet. Derfor sørger vi altid for at gøre arbejdet så hurtigt som muligt og til mindst mulige gene for dig.

​​

​Vi leverer alle de nødvendige materialer, så du ikke behøver at have flere håndværkere inde over opgaven. Når vi er færdige med opgaven, uanset om der er tale om opsætning af gipsvægge, eller enhver anden form for gipsarbejde, forlader vi naturligvis stedet, så det fremstår rent og pænt.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af gipsvæg​

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for arbejdet med gips, eller hvis du har en konkret opgave, som du ønsker at vi tager et kig på, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan rådgive dig og give dig de bedste tips med på vejen. 

Du kan også få et uforpligtende tilbud, hvis du ringer på telefon 70 23 11 44 eller sender os en e-mail på kontakt@loghbyg.dk.​ Vi glæder os til at høre fra dig.

Det siger kunderne om os

Ventilation af loft

Da vi igen havde brug for hjælp til tømreropgave var det vores førstevalg at kontakte Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS, da de tidligere har udført opgaver for os til stor tilfredsstillelse. Endnu engang kørte processen perfekt fra start til slut. Aftaler overholdes og dygtige, smilende håndværkere leverer et flot resultat. Kan virkelig anbefale dem. Mvh Mia Herning.

Mia

Nyt tag

Vi har fået udskiftet et gammelt skiffer-eternit tag til et flot stål tag. Landin og Heyco har været super professionelle i hele processen; lige fra tilbudsgivning til selve udførelsen. Vi er blevet invloveret og spurgt til råds igennem projektet, og de håndværkere, der hver dag kom, i både sne og regn, var super søde og service minded. Vil kan til en hver tid anbefale Landin og Heyco.

Lise

Indvendige døre

Vi har fået udskiftet 9 indvendige døre med massive fyldningsdøre fra Swedoor. Projektet har kørt fint, lige fra første kontakt til dørene var monteret. Tilbudsfasen har kørt fint, bla fordi tømrermester har været god til at vende hurtigt tilbage med svar på spørgsmål. Tømrerne som udførte arbejdet kom til aftalt tid, var omhyggelige med arbejdet, venlige og lydhøre overfor vores ønsker - og ryddede pænt op efter endt arbejde.

Dorte

Vil du læse flere anmeldelser eller ønsker du et gratis tilbud?

Følg Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
​på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se jobopslag.

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Egeskovvej 21A

3490 Kvistgård

CVR: 37497991

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket