Opsætning af gipsvæg og andet gipsarbejde udføres

Ved Landin & Heyco Byg & Entreprise er vi din foretrukne hjælp, når det kommer til arbejde med gips i Helsingør, Hørsholm, Humlebæk og Nordsjælland. Vi har mange års erfaring inden for gipsarbejde, herunder bl.a. opsætning af gipsvæg og gipsloft, og vi går altid meget op i kvalitet og at levere vores arbejde til den rette tid og den rette pris.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Professionelt arbejde i gips

​Som udgangspunkt laver vi alle former for arbejde med gips. Vi er specielt eksperter i at lave vægge, lofter, rørkasser og skørter i gips. Arbejde med gips er en af vores kernekompetencer, og vi går meget op i, at vores arbejde er smukt og veludført med den bedste finish. Vores store erfaring med gips samt vores valg af markedets bedste materialer indenfor gips, er din garanti for at få et resultat af den højeste kvalitet.​

For os er kunden altid i centrum, og vi ved godt, hvor generende det kan være at have håndværkere til at arbejde i hjemmet. Derfor sørger vi altid for at gøre arbejdet så hurtigt som muligt og til mindst mulige gene for dig.

​​

​Vi leverer alle de nødvendige materialer, så du ikke behøver at have flere håndværkere inde over opgaven. Når vi er færdige med opgaven, uanset om der er tale om opsætning af gipsvægge, eller enhver anden form for gipsarbejde, forlader vi naturligvis stedet, så det fremstår rent og pænt.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af gipsvæg​

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for arbejdet med gips, eller hvis du har en konkret opgave, som du ønsker at vi tager et kig på, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan rådgive dig og give dig de bedste tips med på vejen. 

Du kan også få et uforpligtende tilbud, hvis du ringer på telefon 70 23 11 44 eller sender os en e-mail på kontakt@loghbyg.dk.​ Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
​på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se jobopslag.

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Egeskovvej 21A

3490 Kvistgård

CVR: 37497991

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket