Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

​Håndværker.dk priser i 2020

Vi fik en førsteplads som entreprenør, hovedentreprenør og tømrer, én andenplads som gulvlægger & én tredjeplads i kategorien tag.

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning​

Vinder af "Årets flotteste træterrasse 2017"​

Renovering af hus og lejlighed m.m. udføres professionelt

​Skal du have renoveret et gammelt hus, eller er det nærmere lejligheden eller sommerhuset der skal istandsættes? Uanset hvilken renovering du skal have foretaget, har vi ekspertisen til at udføre arbejdet.

Hos Landin & Heyco Byg & Entreprise har vi flere års erfaring med renovering og ombygning af hus og andre boligtyper. Vi hjælper kunder i og omkring Hørsholm, Helsingør, Humlebæk og resten af Nordsjælland med at udnytte hjemmets kvadratmeter på bedst mulige vis med solidt kvalitetsarbejde.

Hvad koster renovering af hus?

Vi har kendskab til hvordan du bedst muligt kan få gennemført dine renoveringer til den rigtige pris. En renovering af huset eller lejlighed giver nyt liv, hvilket du vil få stor glæde af. Samtidig kan det vise sig at være en særdeles god investering, da en ombygning eller renovering af hus, ofte øger boligens samlede værdi.

​Vælger du os til at stå for at renovere dit hus, kan du vide dig sikker på, at det bliver gjort til en god pris. Vi har fokus på at holde omkostningerne nede, uden at gå på kompromis med kvaliteten – alt sammen til din fordel.

Få et uforpligtende tilbud på en renovering eller ombygning

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for ombygning eller renovering af hus? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Ring på telefon 70 23 11 44 og lad os tage en snak om en renovering af dit køkken, tag eller gulv eller send en mail til kontakt@loghbyg.dk med information om din opgave. Så kigger vi på det og giver vores bud på en god løsning, du kan være tilfreds med. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Egeskovvej 22, Port 4A

3490 Kvistgård

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16:00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket