Nyt Køkken og køkkenmontering

​Køkkenet er for rigtig mange familier det rum i huset hvor familien samles hver dag, der er derfor uendelige mange muligheder for køkkener. Priserne for køkkener varierer meget, de starter gerne ved omkring 10.000kr., hvilket er prisen for et billigt køkken, men derfra kan de koste op til en million. Der vil derfor også være stor kvalitetsforskel fra de billige til de meget dyre køkkener, dog skal det nævnes, at IKEAs og HTHs køkkener er i meget god kvalitet.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et flot nyt køkken inklussiv køkkenmontering til hele familien

Et godt køkken er et personligt køkken, da det skal tilgodese din families mange behov i dagligdagen. Om køkkenet skal være minimalistisk, romantisk eller stil rent og om det skal være sort, hvidt, blåt og så videre. er mange af de spørgsmål vores kunder funderer over, og her kan Landin & Heyco Byg & Entreprise være din professionelle hjælp til det køkken, der passer til dit hjem og din families behov.​ Vi leverer et helt nyt køkken og sørger for køkkenmontering.

Kontakt os omkring nyt køkken og
​køkkenmontering i dag

Har du spørgsmål til køkken eller køkkenmontering kan du kontakte os på telefon 70 23 11 44 eller sende en e-mail kontakt@loghbyg.dk.

Vores kunder kommer primært fra Holte, Birkerød & Nærum, men kommer gerne ud i hele hovedstadsområdet.​​

Det siger kunderne om os

Ventilation af loft

Da vi igen havde brug for hjælp til tømreropgave var det vores førstevalg at kontakte Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS, da de tidligere har udført opgaver for os til stor tilfredsstillelse. Endnu engang kørte processen perfekt fra start til slut. Aftaler overholdes og dygtige, smilende håndværkere leverer et flot resultat. Kan virkelig anbefale dem. Mvh Mia Herning.

Mia

Nyt tag

Vi har fået udskiftet et gammelt skiffer-eternit tag til et flot stål tag. Landin og Heyco har været super professionelle i hele processen; lige fra tilbudsgivning til selve udførelsen. Vi er blevet invloveret og spurgt til råds igennem projektet, og de håndværkere, der hver dag kom, i både sne og regn, var super søde og service minded. Vil kan til en hver tid anbefale Landin og Heyco.

Lise

Indvendige døre

Vi har fået udskiftet 9 indvendige døre med massive fyldningsdøre fra Swedoor. Projektet har kørt fint, lige fra første kontakt til dørene var monteret. Tilbudsfasen har kørt fint, bla fordi tømrermester har været god til at vende hurtigt tilbage med svar på spørgsmål. Tømrerne som udførte arbejdet kom til aftalt tid, var omhyggelige med arbejdet, venlige og lydhøre overfor vores ønsker - og ryddede pænt op efter endt arbejde.

Dorte

Vil du læse flere anmeldelser eller ønsker du et gratis tilbud?

Følg Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
​på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se jobopslag.

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Egeskovvej 21A

3490 Kvistgård

CVR: 37497991

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket