Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Ny Terrasse​

Går du med overvejelser om en ny terrasse? Landin & Heyco Byg & Entreprise har konstrueret adskillige små og store terrasser samt altaner for vores kunder. Vi mener, at det er meget vigtigt, at vi i samarbejde med vores kunder designer terrassen, da kunden er den der bedst ved, hvad terrassen skal benyttes til. Vi er af den grund lydhør over for dine idéer og ønsker, så vi kan få bygget en terrasse der imødekommer dine specifikke behov.

Der er nogle beslutninger, der skal tages når en terrasse skal anlægges. Tanker angående ny terrasse inkluderer:

  • Størrelsen på terrassen
  • Valg af materiale fx fliser eller træplanker.
  • Om terrassen skal være overdækket.
  • Farver af materialerne​

En terrasse ligesom som du ønsker den

Disse valg kan bl.a. have stor betydning for vedligeholdelsen af terrassen og en potentiel senere udvidelse af terrassen. Sorte fliser vil eksempelvis blive meget varme i solen, hvilket ikke er altid er det mest behagelige, derudover vil en overdækket terrasse kunne benyttes mere i det danske vejr end en terrasse, der ikke er overdækket.

Landin & Heyco Byg & Entreprise bygger nye terrasser i Holte, Birkerød & Nærum, og vi tror på, at vi kan spare tid og penge, ved at fundere terrassen med et skruefundament, når vi bygger terrasser​. Det har vi skrevet en artikel om​, som du kan læse mere om her.

Kontakt os

Har du tvivlsspørgsmål til overstående kan du kontakte os på telefon ​​70 23 11 44 eller sende en e-mail kontakt@loghbyg.dk. ​​​

Årets flotteste træterrasse ligger i Hørsholm Kommune

Landin & Heyco Byg & Entreprise fra Snekkersten har netop vundet en fornem pris. En træterrasse hos en boligejer i Hørsholm Kommune er blevet kåret til årets flotteste i 2017 af brugerne på Håndværker.dk.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Piletoften 12,

3070 Snekkersten

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 17.00

Tirsdag: 07.00 - 17:00

Onsdag: 07.00 - 17.00

Torsdag: 07.00 - 17.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket