Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Nyt tag og tagrenovering

​Landin & Heyco Byg & Entreprise har mange års erfaring inden for tagkonstruktioner og renoveringer. Vi kan derfor tilbyde dig den bedste rådgivning inden for de mange forskellige tagløsninger. Vi renoverer og lægger tag på alt fra villaer og parcelhuse til sommerhuse og erhvervsejendomme.

Undgå dyre udgifter - Få et nyt tag

Selv mindre utætheder kan med tiden udvikle sig til større problemer, så du ender med at betale dyrt for ikke at have taget vare på problemet med det samme. Vores erfaring inden for tagkonstruktioner har givet os et bredt kendskab til de mest moderne teknikker. Vi kan hurtigt og professionelt vurdere, om dit tag udelukkende skal have en mindre reparation, eller om en større tagudskiftning er påkrævet.

​At lægge nyt tag på dit hus er et større projekt, og du skal træffe en række valg med hensyn til materialer, pris, holdbarhed og udseende. I forbindelse med en tagrenovering eller tagudskiftning, har du mulighed for at udvide dit boligareal, isætte ovenlysvinduer, forbedre dit lofts isolering og meget andet. Vi rådgiver dig, inden du tager en beslutning og gør det trygt og overskueligt for dig at få nyt tag på din ejendom.

​En totalentreprise på tagløsninger inkluderer stillads og lift, og hvad der ellers måtte være brug for i den givne situation. Vi kommer over alt i Holte, Birkerød & Nærum og hjælper med opsætning af nyt tag eller tagrenovering.

Kontakt os omkring tagrenovering & nyt tag

Har du tvivlsspørgsmål til tagudskiftning kan du kontakte os på telefon 70 23 11 44 eller sende en e-mail kontakt@loghbyg.dk.​​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Piletoften 12,

3070 Snekkersten

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 17.00

Tirsdag: 07.00 - 17:00

Onsdag: 07.00 - 17.00

Torsdag: 07.00 - 17.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket