Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Ombygning & Tilbygning

​Er huset efterhånden blevet for småt, er der ikke længere nok køkkenplads, eller er der bare et grundlæggende behov for noget nyt?

Uanset opgavens størrelse leverer vi hos Landin & Heyco Byg & Entreprise professionel rådgivning og solidt håndværk. Vi sikrer dig nye, inspirerende og flotte rammer, som passer til dit aktuelle behov.

Få flere kvadratmeter med tilbygninger

Om- og tilbygninger er en oplagt mulighed for at få dækket dit behov for nogle ekstra kvadratmeter, eller blot for at få dækket de nye behov, der kan opstå igennem livet, når man for eksempel får børn, eller børnene flytter hjemmefra.

Landin & Heyco Byg & Entreprise leverer fuld entreprise, hvor vi kan lede byggeprocessen fra start til slut. Vi sørger ligeledes for at skaffe de nødvendige tilladelser til byggeriet. I tæt samarbejde med vores kunder skaber vi sammen den perfekte løsning.

Samarbejdspartnere ved tilbygning & ombygning

Vi har yderligere mange stabile samarbejdspartnere inden for VVS -, elektriker – og malerfirmaer. Vi kan derfor tilbyde vore kunder en totalentreprise på alle slags om – eller tilbygninger.

Landin & Heyco Byg & Entreprise sætter en ære i at færdiggøre vores opgaver til den aftalte tid. Vi sørger for altid at levere 100% kvalitetsarbejde, som vi kan stå indenfor.

Kontakt os i dag

Har du omkring ombygning eller tilbygning kan du kontakte os på telefon ​​70 23 11 44 eller sende en e-mail kontakt@loghbyg.dk.

Vi udfører arbejde i Holte, Birkerød, Nærum og områderne omkring.​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Piletoften 12,

3070 Snekkersten

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 17.00

Tirsdag: 07.00 - 17:00

Onsdag: 07.00 - 17.00

Torsdag: 07.00 - 17.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket