Kontakt os:  70 23 11 44

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Totalrenovering og hovedrenovering af Landin & Heyco

​Vi hosLandin & Heyco Byg & Entreprise har specialiseret os i hovedrenovering og totalrenovering af lejligheder, huse og ejendomme for private og erhverv, herunder ombygning af enhver art. Vi står for alt omkring materialer, og vi er naturligvis kvalitetsbevidste, så vi kan sikre, at vores kunder får det bedste resultat ud af deres hovedrenovering eller totalrenovering.

Følg din totalrenovering på en app

Vi lægger vægt på en god kommunikation mellem kunden og håndværkerne. Sparringen imellem alle parter er vigtigt i forbindelse med en totalrenovering eller hovedrenovering. Vi anvender et særligt app-system, fordi vi tager kommunikationen alvorligt. Det betyder, at du som kunde kan følge med i, hvad der sker undervejs i din hovedrenovering eller totalrenovering og med dine materialer.

Vi lægger også vægt på en god rådgivning, før vi går i gang med den aftalte hovedrenovering eller totalrenovering. Vi har med andre ord dig i centrum, fordi vi lytter og samler på glade og tilfredse kunder.

​Vores største styrke er ihærdighed og pålidelighed, fordi vi når de projekter, der skal nås. Vi overholder vores aftaler, og vi har altid tid til at tale med kunderne om deres ønsker og behov i forbindelse med en hovedrenovering eller en totalrenovering.

Kontakt os for et tilbud på totalrenovering eller hovedrenovering

Du er velkommen til at kontakte os hos Landin & Heyco Byg & Entreprise, hvis du vil vide mere om vores tømrerarbejde, herunder en hovedrenovering og totalrenovering omkring Holte, Birkerød & Nærum. Du kan ringe til os på telefon 70 23 11 44, men du kan også skrive til kontakt@loghbyg.dk, for et uforpligtende tilbud på en hovedrenovering eller en totalrenovering.​​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Thomas Landin og Alexander Hey​

Piletoften 12,

3070 Snekkersten

Telefon: 70 23 11 44

E-mail: kontakt@log​hbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 17.00

Tirsdag: 07.00 - 17:00

Onsdag: 07.00 - 17.00

Torsdag: 07.00 - 17.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket